O Avioletu

Aviolet je poseban brend za čarter prevoz sprskog nacionalnog prevozioca Air Serbia.

Aerodrom

Polazna tačka za sve letove koje obavlja Aviolet je aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu.

Prijava na let u Beogradu:

  • Prijava na letove Avioleta vrši se na Terminalu 1 beogradskog aerodroma "Nikola Tesla".
  • Predviđena su tri Aviolet šaltera za prijavljivanje putnika na let. Molimo Vas da dođete na aerodrom najmanje 180 minuta (3 sata) pre predviđenog vremena poletanja. Imajte na umu da se šalteri za prijavljivanje putnika zatvaraju 45 minuta pre poletanja.
  • Na aerodromu u Beogradu dočekaće Vas predstavnici tur operatora koji organizuje Vaše putovanje kako bi Vam bili na usluzi tokom procedure prijavljivanja na let i dali sva potrebna obaveštenja.

COVID-19

Molimo putnike da se kod nadležnih organa zemlje u koju putuju informišu o opštim ograničenjima putovanja, kao i o uslovima putovanja koji se odnose na njih lično. Savetujemo svim putnicima da se upoznaju sa ažurnim informacijama ovde

  • Ne zaboravite da izmerite telesnu temperaturu pre puta. U slučaju da Vam je telesna temperatura povišena, bićete u obavezi da se vratite kući,
  • Upotreba maski je obavezna (putnici su dužni sami da obezbede masku),
  • Nosite masku od trenutka ulaska u zgradu terminala do izlaska sa aerodroma po dolasku na željenu destinaciju, tako da vam sve vreme pokriva nos i usta.

Prtljag

Svaki putnik ima pravo na besplatan prevoz 23 kg predatog prtljaga i 8 kg ručnog prtljaga. Molimo Vas da imate u vidu ograničen prostor za odlaganje ručnog prtljaga u putničkoj kabini.

Za prekoračenje ovog limita predviđena je naplata od €6 po kilogramu. Plaćanje viška prtljaga vrši se gotovinski ili kreditnom karticom na namenskom šalteru na Terminalu 1 aerodroma "Nikola Tesla".

Za svaki zahtev u čarter saobraćaju koji nije specificiran uslovima prikazanim na www.aviolet.rs, važe pravila kao u redovnom saobraćaju.

U avionu

Konfiguracija putničke kabine na našim Boeing 737-300 avionima koji saobraćaju sa Avioletovim oznakama predviđa 144 komforno razmaknutih sedišta u jednoj klasi.

Usled ograničenog prostora u avionu raspolažemo malim brojem ćebadi, stoga Vas molimo da isto ponesete na put ukoliko mislite da će Vam biti potrebno.

Ketering

Usluge keteringa obuhvataju flašicu vode za svakog putnika, u skladu sa zdravstvenim preporukama usled pandemije COVID-19.

Na destinaciji

Nakon sletanja, predstavnik tour operatera će se pobrinuti da stignete do svog krajnjeg odredišta.

Kada dođe vreme za povratak u Beograd, tour operater će Vas dopratiti do šaltera za prijavljivanje putnika za Aviolet.

Tour operateri

Molimo Vas da sva pitanja vezana za Vaš paket aranžman uputite predstavniku tour operatera.

Kontakt za Aviolet

Ukoliko imate pitanja vezana za prevoz Avioletom, molimo Vas da stupite u kontakt sa nama preko dole navedenih društvenih mreža.

 

Aviolet Vam želi udoban let i prijatan odmor.